Worldkarts.com | The world of kart racing and many more... Shop | Worldkarts Poperinge
  1. Shop

Om jullie nog beter van dienst te zijn hebben de karting van Eupen en Worldkarts beslist om samen een heuse online shop op te zetten. Zo kunnen jullie online onze producten bekijken, de beschikbaarheid en de prijs zien of iets aankopen/bestellen…. Door de voorraden van onze shops op beide vestigingen (Eupen & Kortrijk) samen te brengen kunnen we jullie een ongezien aanbod aanbieden in dit marktsegment!! Dit van merken als Sparco, Bell, Arai, Stilo, Arai, FreeM, OMP, F1 merchandising van verschillende teams & nog vele andere race gadgets & collectables!

Zie je iets dat beschikbaar is in onze shop in Kortrijk, maar wens je het op te halen of eens te passen op onze vestiging in Poperinge, laat het ons weten op info@worldkarts.com

Bezoek onze online shop vandaag nog en geniet met de code “Worldkarts WE MISS YOU 2!!” van een korting van 5% op de reeds geafficheerde prijzen.

Er staan ook enkele uitzonderlijke “LOCKDOWN DEALS” op deze site. Op deze deals is de extra korting niet van toepassing aangezien deze al uitermate laag geprijsd staan!!
Check it out fast….
Keep it safe!!!

Team Worldkarts


Klik op de knop hieronder om naar de shop te gaan.